De Herentalse Groep Heylen heeft donderdagavond het Frame21 Business & Meeting Center in Halderberge, bij Roosendaal, officieel geopend. Het is ondergebracht in een voormalig kantoorgebouw van Calvin Klein. Bij de start is 20% van de beschikbare oppervlakte al ingevuld.

"We willen in de regio dé referentie worden op het vlak van flexibele kantooroplossingen en vergaderzalen, aangevuld met grensoverschrijdende activiteiten en ondersteunende office diensten", zegt Nicolaas Geenen, zaakvoerder van Frame21 Nederland.

In 2008 opende Groep Heylen al het Frame21 Business & Event Center langs de E313 in Herentals. Dat huisvest vandaag zo'n 60 bedrijven met meer dan 350 bijhorende werkplekken. Het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein Borchwerf II in Halderberge is 5.000 m2 groot en biedt plaats aan 200 werkplekken.

Het is uitgerust met een divers aanbod aan kantoorruimten, een bedrijfsrestaurant, een meeting center met vergaderzalen en een Club Lounge met 'stille' werkplaatsen om geconcentreerd te kunnen werken.

Op hetzelfde bedrijventerrein ontwikkelt Groep Heylen ook nog een logistieke campus van 80.000 m2. Momenteel vinden daarvoor de voorbereidende werken plaats.